063/258-234 | 011/318-0645 caobellahair@gmail.com

Zašto baš SNS nails ???

SNS nails (Signature Nail Sistem) je nova tehnika kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte. Pametno osmišljena da zameni dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija i kod nas.

Pri aplikaciji SNS nails-a ne koriste se proizvodi koji isušuju nokte, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Koristi se baza, aktivator i sjaj koji se suše na vazduhu u kombinaciji s puderastim prahom koji sadrži kalcijum, vitamine A, E, D3 i B5

Materijali koji su se do sada koristili u svom sastavu su imali metakrilat koji je zaslužan za alergijske reakcije i dehidraciju nokatne ploče što dovodi do pucanja i listanja ako se nokat pri korenu ne maže uljima ili kremama.

Tečnosti koje se koriste pri izradi SNS nails tehnike sadrže cijanoakrilat koji se koristi u medicini, tačnije za lepljenje rana umesto ušivanja kao i u stomatologiji kod protetike zuba, tako da klijenti koji imaju alergijske reakcije na gel, akril ili trajni lak bez ikakvog straha mogu srediti nokte ovom tehnikom.

Nokti su potpuno prirodnog izgleda – tanki, čvrsti i najvažnije od svega zdravi, jer ovom tehnikom ne oštećujemo prirodan nokat što znači da je ovo zdrava alternativa tradicionalnom gelu i akrilu. Vreme izrade ovih noktiju ne razlikuje se od vremena potrebnog za skidanje i nanošenje trajnog laka.Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan.

Gandijeva 5, Novi Beograd
063/258-234 | 011/318-06-45

FACEBOOK | INSTAGRAM

ZAKAŽI
MAPA